, kun kuulimme ensimmäisen kerran Dragon Ball Z X Adidas Originals ‘Cell Saga’ -pakkauksesta, joka oli noin joulukuussa 2017 “Lopulta sain virallisen katsauksen kahteen lenkkariin, ja nuori poika oli odotuksen arvoinen!

Koostuu lohikäärmepallosta z x adidas-alkuperäisistä Deerupt ‘Gohan’ ja Dragon Ball Z X Adidas Originals ‘Cell’, entinen hyödyntää all-pulleaa väritietä, muistuttaen Gohanin tunnetusta GI: stä. Musta välipohja on läsnä viivalla hienovaraisesta kontrastista, ja alapuolella kumikumipohja jäljittelee Golden Fighterin saappaita.

Viimeksi mainitussa toisaalta käyttää joustavaa vihreää neuloa, kun taas hienovarainen nahka- ja mokkanahka -aksentit muodostavat selkeän nauhoitusjärjestelmän, joka saa kaikki puhuvat. Täysin alkuperäinen ja sen pitäisi olla lenkkarit, tämä siluetti istuu erottuvan aaltoilevan välipohjan päällä valkoisena maan ulkopuolisen tunnelman kohdalla.

Asetettu julkaisemaan joskus lokakuussa, kerro meille, jos kopioi mitään Dragon Ball Z X Adidas Originals ‘Cell Saga’ -paketista alla olevassa kommenttiosassa! Aiheeseen liittyvissä uutisissa Dragon Ball Z X Adidas Originals ‘Frieza Saga’ -pakkaus huhutaan olevan uskomattoman rajoitettu!

Jos aiot kopioida aivan uutta Adidas Heat -sovellusta, muista tarkistaa viimeisin täällä!