Long Time Three Stripes -yhteistyökumppanin Pusha T on juuri paljastanut seuraavan Adidas Originals Sneaker -yhteistyönsä – eikä se ole EQT. Ottaen aivan uuden Ozweego -ohjelman, huomasimme nämä todella hyvän musiikin presidentin jaloilla Pariisin muotiviikolla, mutta hän on nyt virallisesti vahvistanut ne!

Saapuessaan täysin valkoiseen väriä varten, omituisesti nimeltään ‘nenäkarkki’ on selvästi kokaiinin inspiroima. Kasvattu premium-mokkanahasta ja hengittävästä verkosta korkeimpaan ympäri vuoden kulumiseen, aggressiivisesti tyylinen Adiprene-välipohja on alla puhtaassa kerman sävyssä. Musta ulkopohja lisää sitten jyrkän kontrastin puhtaaseen yläosaan, pyöristäen mallia.

Tällä hetkellä, melkein mitään muuta ei tiedetä Pusha T X Adidas Ozweegosta, mutta King Push teki kuvateksti nämä sanomalla ”See You Tänä kesänä…”, joten on turvallista olettaa, että nämä pudottavat seuraavien kuukausien aikana . Mitä mieltä olet tästä paksuisesta crepistä? Tuletko kopioimaan? Kerro meille ja muista katsoa koko Adidas -lenkkaria!

Kuvia kingpushin kautta