Mitä ei pidä aivan uudesta Nike Dunk Low -joukkueesta “Team Green”? Yksi nykyisestä ja suurimmista väreistä, jotka osuvat koripallohuuriin, se muistuttaa silmiinpistävää Dunk High “Pro Green” -tapahtumaa, joka esitteli viime vuoden lopulla. Jos et ollut korkean huipun fani ja haluat jotain hieman monipuolisempaa, niin tässä on mitä ymmärrämme toistaiseksi!

“Team Green” -tapahtumassa on terävä nahkarakenne erinomaisella valkoisella pohjalla, kun taas tummat ympäristöystävälliset paneelit tekevät menetelmänsä koko kengän ajan. Varmasti tehdä muut lenkkarit, jotka ovat ympäristöystävällisiä kateutta, Nike-tuotemerkki on brodeerattu kielelle ja kantapäälle, kun taas swooshes-duo liukuu tyylikkäästi sivusuunnassa ja mediaalisilla sivuseinäillä.

Kuva Brandon1anin avulla
Siirtämällä keskittymistä alapuolelle, löydät valkoisen välipohjan, joka vastaa kontrastin kokonaan. Vaikka Beaverton-tuotemerkki olisi voinut juuri jättää kumipohjan mustan ja kutsua sitä päiväksi, he soittivat ihanteellisen puhelun samoin kuin täydentävän ympäristöystävällisen sävyn, sitomalla dunkin yhteen parhaaseen harmoniaan.

Nyt tähän tärkeään julkaisupäivään. Jos vaadit Nike Dunk Low “Team Green” -tapahtumaa henkilökohtaisessa kokoelmassa tällä kaudella, sen on tarkoitus vähentää joko 16. huhtikuuta tai 21. huhtikuuta. Pidä se lukittuna pohjakauppiaan varmennettua esittelypäivää varten, Nike Dunk Low “Black/Oil Green” esittelee kokonaisen yhdistelmän naamiointitulosteita!

Kuva Brandon1anin avulla