Jos et käsitellyt poliisille Air Jordan 4 “Red Metallic” takaisin kesäkuussa, niin olet onnea, koska erittäin haluttu AJ4 sai juuri melko suuren palautuksen jälkeläisillä! Osa mielettömästi hypedistä “metallisesta pakkauksesta”, sinun on lopetettava tekemäsi ja tartuttava pari ihanteellista paria ennen kuin on myös myöhäistä!

“Punainen metalli” on puhdas nahka ja verkkorakenne, ja se on upotettu “kolminkertaiseen valkoiseen” värivalikoimaan, samoin kuin korostetaan rohkeilla punaisilla aksentteilla kaikkialla. Laskeutuvat kielelle, silmukot ja kantapäämerkki, nämä väripopit kunnioittavat alkuperäistä Air Jordan 1 “Metallic Pack”.

Int’l -lähetys

Osta nyt

Alhaisella alaspäin siirtymällä löydät mielettömän mukavan Nike Air -välipohjan, samoin kuin sen kaikesta pyöristäminen on ylimitoitettu kumikanta -välilehti, joka antaa kengän, jonka perinteinen Air Jordan 4 estetiikka, jonka kaikki ymmärrämme sekä rakkauden.

Mitä ei pidä Nike Air Jordan 4 “Red Metallic” -tapahtumasta? Tätä palautusta tarjotaan nyt jälkeläisillä, tätä ei ehdottomasti pidä jättää väliin! Ymmärräkaamme, jos onnistut tarttumaan pariin ja siihen liittyviin uutisiin, Air Jordan 4 “Sashiko” on paljastettu!

Int’l -lähetys

Osta nyt