viime vuoden jonkin verran pettymys Tähtien sota -yhteistyöstä, kolme raidaa tunnistetaan herättämään voiman Tähtien sota x adidas ultra -korotuksella “Yoda” Yoda “, samoin kuin tästä maailmasta, se on. Legendaarisen Jedi-mestarin vaikuttama, tämä on välttämätöntä sekä lenkkaripääille että sci-fi-franchising-faneille.

“Yoda” on upotettuna tummassa ympäristöystävällisessä sävyssä jäljitelläkseen karvaista ihoa, ja siinä on erittäin hengittävä Primeknit-yläosa, joka näyttää erittäin paljon kuin 1.0. Sileä mokkanahkainen häkki käärii sekä sivuttaisen että mediaalisen sivupaneelin ympärille, samoin kuin kaikki tämä kuvataan neon-ympäristöystävällisellä hehkulla, joka on nyökkäys Yodan tunnetulle valosapelille, joka tekee kameosta kantapäässä.

Kuva asfalttikulta

Kuva asfalttikulta
Alla alaspäin huomaat täyspitkän Adidasin lisäävän välipohjan mukavuutta ja tyynyä varten, joka on kuin kävelyä kuussa, samoin kuin kaiken pois päältä, kantapään kuppi on poistettu “Boost Ultra”, jäljittelemällä Tähtien sota -menetelmää Tähtien sota Hahmo puhuu.

Tähtien sota X Adidas Ultra -korotus “Yoda” on 17. syyskuuta 17. syyskuuta vähittäiskauppiailla, on valtava parannus viime vuoden tarjouksiin verrattuna, joten varmista, että poliisi on ennen kuin on myös myöhäistä! Ymmärrämme, jos lisäät nämä kiertoon tällä kaudella, samoin kuin täällä ollessasi, voit myös katsoa Pharrell Williams X Adidas NMD Hu “Extra Eye” -pakkaukseen!

Kuva asfalttikulta

Kuva asfalttikulta