Off-white X Converse Chuck Taylor oli yksi suosituimmista julkaisuista 2018. Julgil Ablohin luopui “kymmenen” kokoelma, se tarjosi hetkessä. Jos et saanut mahdollisuutta poliisille takaisin päivään, eikä tyylikäs maksaa niin paljon kuin £ 700 pari paria, niin meillä on selkäsi, koska Converse Chuck Taylor “läpikuultava” pakkaus on Seuraava hienoin asia – samoin kuin se on vain £ 45!

Saapuminen “vihreään” sekä “sininen” makuja, kunkin koneen yläosa on valmistettu synteettisestä materiaalista, joka on hieman nähtävissä, joten voit joustaa sukkapelisi helposti. Amerikkalainen brändin allekirjoitus Star Logo Patch Graces Mediaalit, kun taas nauhoitus pitää nauhoitusjärjestelmää sekä kantapää laskuri sijainnissa purettuun tunnelmaan.

Kumi-korkki osuu varpakotelolle, että perinteinen kaikki tähtiesteettinen, sekä pyöreä kaikki pois, vulkanoitu kumi tekee välipohjan, joka tarjoaa sneakerheadit täydellisellä tasapainolla mukavuuden, kestävyyden ja vetovoiman välillä, mikä tekee niistä täydellisen kaikki -Round Sneaker.

Saatavana nyt Foot Locker UK: sta, nappaa Converse Chuck Taylor “läpikuultava” pakkaus £ 45: lle erittäin rajoitetusta aikaa! Ymmärrämme, jos lisäät nämä jokapäiväiseen kiertoon, sekä kun olet täällä, tarkastaa nämä 20 lyönnit, jotka ovat nyt alle 60 €!