, kun kyse on menneisyyden yhdistämisestä tulevaisuuden kanssa, kukaan ei tee sitä paremmin kuin kolme raitaa. Muutaman viime vuoden aikana he ovat pudonneet tonnin hybridimalleja, jotka sulauttavat klassikon melko menestyksekkäästi nykyajan kanssa, ja nyt he ovat paljastaneet Adidas Zx 2K -korotuksen, joka tekee juuri sen.

Legendaarisen ZX710: n inspiroimana, joka debytoi 80 -luvun lopulla, se on täysin varustettu täyspitkällä lisäyksiköllä alla mukavuutta ja tyynyä varten, joka nostaa mallin kokonaan alusta alkaen. Tämä kenkä on maalattu heti tunnistettavaan harmaa- ja vihreään värivalikoimaan, ja se on valmistettu sekä vanhoille että uusille lenkkareille.

Kuva Adidasin kautta
Pehmeä keltainen kantapään kuppi osuu takaosaan lisää tukea ja vakautta, ja täysi verkko -ylempi johtaa erittäin hengittävään malliin, joka sopii erinomaisesti päivittäiseen kulumiseen kesällä.

Adidas Zx 2k Boostia, joka on asetettu pudottamaan 29. toukokuuta maailmanlaajuisesti. Huhutaan käynnistävän kokonaisen joukon väriväylien rinnalla, varmista, että pidät sen lukittuna, jos haluat parin kiertoon! Kun olet täällä, käytä valtavaa Adidas 30%: n alennuskoodia näissä 20 kolmen raidan tarjouksessa!

Kuva Adidasin kautta