, joka ensin tarttuimme A Maniére X Air Jordanin 3 “valkoiseen” takaisin helmikuussa, samoin kuin pian, samoin kuin pian Kun katsomme sitä, ymmärsimme suoraan pois, että siitä tulee välttämätöntä. Jos sinusta tuntui täsmälleen samalla tavalla, valitettavasti joudut odottamaan hiukan kauemmin, koska ne ovat vain viivästyneet erittäin suuresta syystä.

Yksi olemassa olevista premium-AJ3: sta, “valkoinen” tehdään yhteistyössä James Whitnerin Atlantassa sijaitsevan putiikin kanssa. Tyylikkäässä kaatuneessa nahkalla, voinen pehmeä beige -mokkanahka -aksentit osuvat takaosaan, varpakoteloon sekä nauhoitusjärjestelmään, kun taas puhtaiden kerma -sävyt armahtavat silmien ja kantapään merkin – josta myös löydät perinteisen Nike Air -merkin.

Kuva Niken kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Yhteismerkkinen ääriviiva on äänekkäästi ja ylpeänä varustettu kielillä, samoin kuin tämän erikoispainos Air Jordan 3: n pyöristäminen on tikattu sisävuori, joka on pukeutunut satiini-kiiltoon ja viimeistelee suunnittelun.

Brändin virallisen Instagramin mukaan kuuma odotettu esitys on työnnetty eteenpäin George Floyd -oikeudenkäynnin päätöksen seurauksena. Omistaja James Whitner totesi lausunnossaan: “Lenkkarit eivät voi varjoa tätä päivää ja tätä hetkeä. Meidän pitäisi ottaa aikaa selvittääksemme, mitä tämä hetki tarkoittaa mustia ihmisiä, sekä sitä, mitä meidän pitäisi vaatia rikolliseltamme, nimellä kuin oikeusjärjestelmä. Kun valtion oikeusministeriö palvelimme, paljon enemmän ihmishenkiä menetetään. 15-vuotias musta nainen menetti henkensä eilen, kun päätös julkistettiin. Se on meille jatkuva tyhjä tunne, totuutemme ei ole koskaan helppoa. Me vaatimme vaatimuksia Tällä kertaa löytääkseen samoin kuin huolehtia toisistaan, mikään ei ole nyt parhaiten naapurustomme suurempi. ”

Alun perin odotetaan vähenevän 21. huhtikuuta, A Maniére X Nike Air Jordan 3 “Violet Ore” on nyt viivästynyt 28. huhtikuuta saakka. Ymmärräkaamme, mitä uskot tästä yhteistyöstä, ja kun olet täällä, saatat myös saada virallisen katsauksen Air Jordan 3 “Racer Blue”!

Kuva Niken kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää