joka kerta kun uusi dunk matala kollab -pinnat, hype ampuu kaikkien aikojen korkeaan ja tulevaan kehysluisteluun x nike sb dunk matala “Habibi “Ei todellakaan ole erilainen. Valmistettu yhteistyössä Dubaissa sijaitsevan jälleenmyyjän kanssa, tämä on lenkkari, joka on valmistettu kääntämään päätä.

Luistelukaupan alkuperän innoittamana “Habibi” saa nimensä arabialaisesta kiintymyksestä “My Love” tai “My Baby”. Värivalikoimalla, joka on otettu suoraan Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lipusta, tässä kengässä on puhdas valkoinen verkko ja nahkapohja, ja se on päällekkäin tällä kertaa toinen nahkainen ripaus rohkealla punaisella sävyllä.

Kuva repgod888: n kautta

Kuva repgod888: n kautta

Kuva repgod888: n kautta
Dual Nike Swooshes ampui sivuttaisten ja mediaalisten sivujen yli vihreällä ja mustalla, ja nauhoille vaikuttaa perinteinen arabialainen päähine, joka tunnetaan nimellä Keffiyeh. Tämä on maalattu allekirjoituspunaiseen ja valkoiseen kaavioon, joka muistuttaa silmiinpistävää karkkiruo’oa.

Kehyksen luistelu x nike sb dunk matala “habibi” ei tiedetä paljon muuta tällä hetkellä, joten varmista, että pidät sen lukittuna pohjaan, jos tarvitset näitä kokoelmasi! Kerro meille, mitä mieltä olet tästä yhteistyöstä, ja niihin liittyvissä uutisissa Nike SB Dunk Low “Vietnam 25 -vuotisjuhla” juhlii valtavaa virstanpylvästä!

Kuva repgod888: n kautta

Kuva repgod888: n kautta

Kuva repgod888: n kautta