Ultra-covetable Prada X Adidas -kumppanuus on virallisesti matkalla! Rajoitetun erän supertähti-lenkkarista ja keilalaukkupakeista koostuva vain 700 yksikköä on tarkoitus vapauttaa ja kopioida tämä asettaa sinulle melko penniäkään. Erityinen nippu kuluttaa noin 2450 puntaa, mutta se, että ammattimaista käsityötaito ja käytetyt premium -materiaalit, emme ehdottomasti ole yllättyneitä.

Kuva Prada/Adidas -sovelluksen avulla
Kenkä toimitetaan supertähden allekirjoitus siluetti. Sileästä nahasta valmistettu sivu on korostettu tonaalisella kolmen raidan ääriviivalla, kun taas pitkäkestoinen kuori varastaa näyttelyn. Juuri valmistettu Pradan logolla, joka koristaa sivua ja kieltä, kumipohja tarjoaa optimoidun otteen koko päivän kulumiseen. Yhdessä lenkkarien kanssa istuminen on nahkainen keilapussi. Yksinkertainen, tehokas ja minimalistinen, se on painettu sekä Pradalla että Adidasin logoilla ja sisältää sekä turvallisuuden ja tyylin täyden Zip-kiinnittimen.

Tämän erikoispaketin on tarkoitus vähentyä sekä Pradan että Adidasin verkkosivustoilla 4. joulukuuta, samoin kuin huhujen mukaan, että lenkkarin uudet väriaineet vähenevät ensi vuoden alussa. Joten aseta hälytykset, hanki muistutussovelluksesi valmistettu ja pidä se lukittuna ainoaan toimittajaan, koska tämä on yksi julkaisu, jota et halua missata.