kanssa, jos olet noudattanut Streetwear Legend Stussyä pidempään kuin minuutin ajan, niin ymmärrät jo, että tuotemerkki on hyvin mukava esteettinen. Olipa kyse sitten löysästä hupparista tai pussista hupparista, brändin koko identiteetti kehitetään mukavuuden ja tyylin suhteen, samoin kuin nyt se vie asiat uudelle tasolle ennen kuin koskaan ennen kuin ennen kuin ennen kuin ennen kuin ennen kuin ennen.

Kalifornian Streetwear-etiketti on yhdistänyt voimansa kenenkään muun kuin Birkenstockin kanssa toisen kerran tarjoamaan kolme erillistä Bostonin tohvelin väriä. Olitpa jäähdyttävä kodin ympärillä tai matkalla rannalle, nämä tossut eivät ole kysyttävää, pidä jalkasi mukavina ja tarjoa kaikenlaista, mitä saatat haluta.

Kuva Stusin kautta

Kuva Stusin kautta
Stussy X Birkenstock Boston esittelee kolmessa värisävyisessä, luussa, likaisessa vaaleanpunaisessa ja karamellissa, ja kaikki kolme läpikäyttäen täsmälleen samat hienosäädetyt katuvaatteiden tyylin. Ne on muotoiltu karvaisesta mokkanahasta yläpuolella ja ne on kiinnitetty nilkan yksittäisellä solkilla, ja kantapää on täysin avoinna käyttöä varten. Stussyn allekirjoituskripti -logo on kohokuvioitu sivupuolelle, kun he istuvat mukavalla korkin jalkapohjaisella.

Jos haluat liukua Stussy X Birkenstock Bostoniin, niin hieno uutinen on, että kaikki kolme paria on tarkoitus julkaista Valitse myyjät ympäri maailmaa 27. elokuuta alkaen. Varmista, että se on lukittuna parhaiten täällä ainoan tarjoajalle kaikille viimeisimmille jalkineuutisille sekä päivityksille sekä täällä ollessasi, tarkista tämä upouusi Air Jordan 6 Colourway!

Kuva Stusin kautta

Kuva Stusin kautta