, jos olet valmis ottamaan syksyllä, mutta ei aivan valmis päästää irti dynaamisia kouluttajia juuri, niin Nike Air Max 98 ‘monivärinen’ on nimesi kirjoitti koko sen. Yksi kuumimmista AM98-värimyydestä pudottaa, koska siluetti elvytettiin viime vuoden alussa, tämä on ropeja, joita ei pitäisi hukata!

Laaja valikoima Ultra Premium -materiaaleja, “monivärinen” rakentaa varkain musta pohja, jossa on kontrasti “kineettinen vihreä”, “psyykkinen violetti ja” Flash Crimson “aksentti kontrasti koko, pop-värin pop-värin syksyllä.

Valkoinen Swoosh-tuotemerkki on hienosti kirjonta sivusuuntaisten ja mediaalisten sivupaneeleiden lisäksi sekä korkokengät ja alaspäin, löydät täyspitkän ilman välipohjan, joka on maalattu hämmästyttävän oranssin värisävyllä, viimeistelee silmiinpistävä esteettinen esteettinen.

Etsitkö seuraavaa poliisi? Hanki Nike Air Max 98 ‘Multicolor’ yli Foot Locker UK: ssä nyt, kun koko on vielä varastossa! Mahdollisesti paras am98 pudota tänä vuonna, tarvitset parin henkilökohtaisen kokoelman parhaiten!