, paljasimme, että teosissa oli lopullinen X Nike SB Dunk Low Partnership, samoin kuin nyt, alle 24 tuntia myöhemmin, saamme hyvin Ensin katso koskaan kuumia odotettuja lenkkarit. Kuvia räppärin ja Sneakerheadin @lil_john310: n kohteliaisuudesta kenkä on paljastettu kolmessa ainutlaatuisessa värisävyessä, samoin kuin vaatia nähdä niitä!

Siluetti, joka teki debyyttinsä melkein kaksi vuosikymmentä takaisin takaisin vuonna 2002, Dunk Low on kasvanut suosionsa viime kuukausina tyylikuvakkeiden, kuten Virgil Ablohin, ansiosta. Ensimmäisessä kengässä on valmistettu premium -täysjyvänahasta, aivan ensimmäisellä kenkällä on korkeimman allekirjoitus punainen ja valkoinen paletti, jossa on swoosh sivupaneeleissa sekä metallinen kiilto varvaslaatikossa. Täsmälleen sama estetiikka siirretään toiseen versioon, mutta siinä on kuitenkin yksivärinen musta ja hopeaväriyhdistelmä, joka toimii minkä tahansa tyyppisellä istuvuudella.

Kuva Lil_john310: n avulla
Vaikka jalokivikoruinen swoosh ei ole mitään normaalia nykyään, mikä tekee näistä lenkkarista erityisesti erityisiä, on upouusi Ultimate Star -logo, joka on brodeerattu kantapäähän. Silmiinpistävä muistutus vuoden 2003 Nike SB Dunk Low ‘Heineken’, jonka arvo on noin 1200 puntaa pop, emme voi odottaa näiden viimeisen pudotuksen.

Tällä hetkellä, melko paljon muuta ei ymmärretä korkeimmasta X Nike SB Dunk Lowista, mutta se on tarkoitus julkaista joskus syksyllä 2019 hintaan 95 puntaa. Voisiko tämä olla vuoden paras Nike SB -kumppanuus? Ymmärrämme, mitä ajattelet, ja muista pitää se lukittuna suosituimman lenkkarin uutisten ainoan myyjän päälle.

Kuva Lil_john310: n avulla