saatuaan viime kuussa erittäin lyhyen ilmeen, Nike “Recycled Canvas Pack” on nyt julkistettu. Swooshin viimeisin panos heidän “muutto nollaan” -aloitteeseen, tämä kokoelma tuo ympäristöystävälliset näkökohdat viiteen rakastettuun siluettiin.

Ilmavoimista 1, Air Max 90, Air Max 95, Daybreak-tyyppinen, samoin kuin tietysti Cortez, jokainen pari “Kierrätetystä kangaspakkauksesta” on maalattu sävyharmaaksi että ECO: lle -ystävällinen paletti. Kuten nimensä toteaa, yläosat on rakennettu vähintään 20% kierrätetyistä materiaaleista, samoin kuin tehdaslattialla löydetyillä romuilla tuotantoprosessin aikana, joten jätteitä ei oikeastaan ​​ole.

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta
Muualla Beaverton -tuotemerkki on myös toteuttanut FlyLeatherin Nike -swooshesia pitkin sekä backibit, jotka on valmistettu vähintään 80% nahkakuiduista. Löydät myös kraatterin vaahdon keskipohjat pitkin myös lisää kestävää kehitystä.

Asetettu esittelemään 20. elokuuta ympäristöystävällisen luonteen takia, ettei kaksi paria Nike “Recycled Canvas Pack” -tapahtumasta ei näytä täsmälleen täsmälleen samalta, jotta sinut uskotaan todella ainutlaatuiselle lenkkarille. Ymmärrämme, mitä uskot tähän kokoelmaan, samoin kuin siihen liittyvissä uutisissa Jordan -tuotemerkin “kraatteri” -kokoelma on myös paljastettu!

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta