ennen uhkaavaa julkaisupäivää, tarkastelemme tarkemmin Adidas Yung 1 ‘Cloud White’ -tapahtumaa. Nämä kuvat, jotka ovat 43Einhalbin kohteliaisuus, kuvaavat miksi hype kulkee tämän kouluttajan kattojen läpi.

Se on vielä yksinkertaisimpi väri ja silmiinpistävä kunnianosoitus menneisyyden kuuluisille jalkineille. Jätä meille kommentti alla ja kerro meille, onko tämä Yung 1 osumaluettelossasi!

Puhu paksu lenkkarista täydellisyydestä! Adidas Yung 1 on aivan uusi tyyli vuodelle 2018, mutta kuten odotit, tämä näkyy vanhan koulun kunnianosoituksena. Sneaker -pelin veteraanit tunnistavat epäilemättä tämän kengän ja 90 -luvun Dorf Falconin samankaltaisuudet.

Useita tyylejä on lanseerattu yksinoikeudella nopeasti myyvään ‘kolminkertaiseen mustaan’. Tämä seuraava pari on kaikki yhdessä paljon vaatimattomampia monissa valkoisissa ja valkoisia. Suunnittelun premium -osat nostavat kengän urheilun estetiikasta jotain paljon enemmän elämäntapa -suuntautuvaa.

Eurooppalaiset myyjät ovat ensimmäisenä käynnistämässä Adidas Yung-1 White -kokoja, joita seuraa Yhdistyneen kuningaskunnan kauppiaat keskiviikkona 12. syyskuuta. Tämä on yksi monista hyped -kunto -ohjaajajulkaisuista, jotka tulevat tässä kuussa. Katso koko kokoonpano täältä.